Uvijeti izlaganja:

 

Otvorenje dogovorenih izložbi je zakazano za petak u 20 sati, a traje 14 dana do četvrtka, a u petak nakon 14 dnevnog trajanja se postav skida i preuzima od strane autora.

U ljetnim mjesecima od 15.06.-15.08.2009.galerija ne održava autorske izložbe već je u tom periodu postav iz fundusa galerije.

 

Organizator: galerija Milotić za izložbu snosi slijedeće troškove:

 

Katalog:  veličine 30×21 cm sa 6 listova ili 12 stranica u nakladi od 150 – 200  primjeraka od kojih autor na otvaranju preuzima 50 primjeraka besplatno, dizajn ili grafički izgled kataloga, pozivnice i plakata može urediti i sam autor ili ga uređuje organizator.

Pozivnice: se šalju e-mailom na 1.300 adresa u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji, članovima HDUL-a u Hrvatskoj, kulturnim djelatnicima, institucijama u kulturi, novinama, radiju i televiziji.

Plakat:  veličine 80×60 cm u 5 primjeraka od kojih autor preuzima 2 nakon zatvaranja izložbe.

Snima: otvorenje izložbe  i postav izložbe digitalnom kamerom i digitalnim foto aparatom radi svoje i dokumentacije autora i svaki autor preuzima 5 dvd kutija sa po dva cd-a ( dvd film i dvd fotografije i svi materijali oko izložbe) nakon zatvaranja izložbe..

Materijali sa otvaranja i postava ( filmovi i fotografije, katalog, pozivnica i plakat) biti će uvršteni i na web stranicu galerije.

Čuvanje: izložbe u djelatno vrijeme 10-13, 17-20 sati od ponedjeljka do petka, subotom od 10-13 sati, a nedjeljom i praznikom je zatvoreno.

troškove čišćenja prostora, električne energije (rasvjeta), komunalije i slivne vode.

 

Autor: izložbe snosi troškove:

dopreme i otpreme radova, uređuje postav izložbe ( zajedno s kustosom izložbe ako ga ima), organizira otvaranje izložbe – program, domijenak na otvaranju i snosi troškove boravka za sebe i kustosa ako autor i kustos nisu iz Pule. Autor ostavlja 1 rad srednjeg formata ( 70×70 – 100×100 ) za fundus galerije ( od 5 ponuđenih djela organizator odabere jedan, zbog gore navedenih troškova organizatora izložbe).

 

Materijale potrebne za katalog ( predgovor, životopis i fotografije radova ), pozivnicu i plakat treba dostaviti 10-tak dana prije termina otvaranja, a djela najkasnije ujutro na dan otvaranja ili dan ranije, djela moraju biti opremljena za izlaganje.

 

Galerija MILOTIĆ

43.Istarske divizije 10.

52 100 PULA

HRVATSKA

tel: 00385 (0)52  501 – 649

gsm: 00385 (0)98  255 – 901

e-mail: art@gallerymilotic.com.hr,    bubamara@pu.t-com.hr

web adresa: www.gallerymilotic.com.hr

Na web stranici možete pogledati materijale u rubrici izložbe i filmovi ( katalog, pozivnice, plakate, filmove i fotografije) do danas održanih izložbi.

voditelj galerije „Milotić“, Mladen Milotić.

 

PRIJAVNICU ZA IZLAGANJE I UVJETE IZLAGANJA U GALERIJI MILOTIĆ A U SVRHU ŠTAMPANJA MOŽETE PREUZETI KLIKOM NA DUGME Prijavnica Uvjeti